Har du några frågor?

Är det något du funderar över kring kost och träning? Undrar hur jag kan hjälpa just dig, eller vill du ha hjälp att komma i form. 

Kontakta mig på: 

oscar.oscarpt@gmail.com
0737-05 64 77

Jag brinner för träning och allt som det innefattar, ser inga hinder utan lösningar och letar hela tiden efter nya utmaningar. Med ett leende på läpparna beskrivs jag ofta som en väldigt glad, positiv, spontan, ärlig, social och trevlig kille med massor av energi. Fick nyligen en komplimang som jag uppskattade: ”överraskande ödmjuk“. Detta beror många gånger på mitt arbete som ger mig så otroligt mycket energi och livsglädje. Att få hjälpa människor till en bättre hälsa och följa dem mot sina mål är mycket stimulerande för mig. Jag vet att fysisk aktivitet och hälsosamma kostvanor skulle få många människor att må bättre. Därför vill jag dela med mig av mina kunskaper så att fler inser vikten av att vårda sin kropp och därmed kunna njuta av livets alla goda stunder. Människokroppen och hur den fungerar har alltid fascinerad mig.

Ger alltid allt
Jag ger alltid allt, det vill säga 100 %, strävar alltid efter att lära mig mer och utvecklas för att kunna ge mina klienter så mycket som möjligt. Det är också tjusningen med mitt yrke att man aldrig blir fullärd. För att närma mig det så vidareutbildar jag mig kontinuerligt och håller mig up to date inom träning, fitness, kost och hälsa. Min far sa alltid att kunskap inte är tungt att bära. Jag har insett att kunskap inom träning, fitness, kost och hälsa är oerhört viktigt för ett bättre liv och ökat välbefinnande.

Hur blev jag Personlig Tränare (PT)
Jag har jobbat som personlig tränare sedan år 1997 och gick min första utbildning i Stockholm. Sedan dess har jag utbildat mig vidare, bl a varit i USA och både studerat och jobbat som PT. Min träningsbakgrund är bred och jag har utövat flera olika sporter ända sedan jag var barn bl a fotboll, ishockey, bandy, badminton, amerikansk fotboll, boxning och karate. Karate var den sport jag koncentrerade mig mest på och tävlade på landslagsnivå med goda resultat. När jag slutade med karaten fortsatte jag att styrketräna. Jag började jobba som modell/fitnessmodell när jag var 20 år, så jag har alltid varit mån om min kropp och min hälsa.
Orsaken till att jag kom in på PT och träning var jobbet som modell – kravet är att vara vältränad och i god form. Jag har bl a gjort modelljobb för Salming och Björn Borg underkläder. Hur kom det sig att det blev PT? Jo, jag fick alltid frågor från andra angående träning och kost som tyckte att jag kunde det riktigt bra, och då jag inte hade något heltidsjobb kände jag att det kanske vore något som passade.